En endorfinkick!


Kl. 20:10 |


20121217-200303.jpg
I dag blev det ett intervallpass som jag hittade hos Olga! Jag höjde bandet till 1 % och började gå med 5,5 km/ h. Efter 10 min höjde jag hastigheten till 8 km/h och jogga i 2 minuter och därefter sänkte till 5,5 km/h. Upprepade detta i 20 minuter! Sen blev det plankan :-) Jisses vilken Endorfinkick, längesedan jag gick därifrån med denna underbara känsla! Nu längtar jag redan till nästa pass :-)
Har du tränat idag?




Kommentarer
Hanna

Jag tränar varannan dag hemma, igår blev uppvärmningen 4 km gång i snömodd med dubbelvagn. Sen blev det 30 min cirkelträning hemma inspirerat av Olga. Har vaken tid, råd, lust att träna på gym & dessutom tränar jag bäst på morgonen. I jul blir det längdskidor & på våren löpning.

Svar: Härligt! Den bästa träningen är den som blir av :-)

Själv så ÄLSKAR jag att få åka till gymmet. Träffa folk och få egentid med bara fokus på mig själv. Dock blir det bara 2 ggr/vecka så snart blir det hårdare hemmaträning de andra dagarna mha Olga! :-D
Sarasdiary

Carolina

Så duktig du är som håller igång!!

Catrin

Tänkte tvinga mig själv till gymmet idag och blidde lite extra motiverad när jag såg ditt inlägg. ;) Ska testa detta jag med och så lite styrka efter det! Kram!

Svar: Kul att jag kan inspirera! :-) För mig blir det samma intervallpass i kväll :-D Ett tips, kör styrka först och intervallpasset sen :-) Det ökar förbränningen!
Kramis
Sarasdiary

Pauline

Å så härligt med en riktig endorfinkick. Själv vill jag skaffa mig ett löpband att ha hemma =)

Hoppas du blir piggare när du får vila lite. Har Tilde varit jobbig i natt? Kram

Svar: Det var riktigt längesedan jag känt sån endorfinkick efter ett träningspass. Så nu blir det en period med intervaller på bandet + plankan när jag besöker gymmet. Lite vila från styrkan till jag ska köra igång med Olga. hihi

Ett löpband hemma vore ju en dröm! När vi skaffar hus ska vi ha ett rum med gym och då ska vi ha ett löpband! :-)
KRAM <3
Sarasdiary




Kom ihåg mig?