Thursday diary


Kl. 08:06 |
Godmorgon bloggisar! Idag bjuder Sundsvall på riktigt trist väder, grått och regn. Perfekt väder för att ligga i soffan och se filmer utan dåligt samvete med andra ord ;-) Nu blir det lite frukost och sen börja med första filmen. TACK för era kommentarer med pepp och att ni delar med er. Jag blir SÅ glad när jag kikar in och hittar ett nytt spår från er. Jag har så FINA bloggläsare :-)
Kommentarer
carolina

Hej fina Sara! Hoppas att du mår bra. Vi har samma väder som er.. grått & trist. Du gör rätt som håller dig inne i värmen med att se på film. Ta hand om dig. Passa på att vila mycket nu = ) Ha en fortsatt fin vecka! Kram

Romanique

Vad gosigt med soffhäng och filmmys :)

A-K

Snart har ni fullt fullt upp :) Ordet Egentid kommer sägas oftare i era munnar:)
Livet förändras!

Förresten, vi gick franska ihop på högstadiet hehe:)
Nu har jag flyttat från hudik, men ändå :)
Kul att jag halkade in på din blogg, minns inte hur dock:)

Spännande att följa erat "nya liv! :)"
Lycka till, och yoga andas värkarna så kommer kroppen automatiskt öppna sig, tänk att du för varje djup andning öppnar du dig/mjuknar upp lite till, så litens väg blir större o större:) Positivt tänkande, är nyckeln :) Spännande!

elin ♥ Mamma till Signe♥

Vi har samma lika väder här nere i Hudik idag. Hoppas på att vädret blir bättre till helgen då vi ska åka upp till Härnösand! :)
vill ha lite soooool! :)

Tina

Samma väder här i Sthlm men jag tog mig ut ändå annars skulle bli jättetråkigt dag. Vila upp dig snart kommer du ha fullt upp.
Kram
Kom ihåg mig?