Status


Kl. 11:15 |
Blodtryck och u-sticka var bra så jag börjar helt enkelt bli sjuk. Precis vad jag trodde. Nu blir det soffläge, knapra isbitar (cravings) och hoppas på lite sömn. Dock bjuder Sundsvall på riktigt härligt vårväder så det tar emot lite att dra ner persiennerna. Förhoppningsvis vaknar jag sen och mår lite bättre och då får det bli en liten promenad :-) 20120412-110902.jpg

20120412-110915.jpg Tack för alla kryapådig hälsningar, ni är för go!
Kommentarer
Carro

Nu har jag smygit runt här nån månad utan att lämna nåt spår, så d är verkligen på tiden! Mötte dej på Birstacity förra veckan, och höll på att heja - skulle inte alls framstått som en idiot ;)
Hittade hit första gången för ÅR sen, via Madde Arvèn tror jag? Men nu är jag daglig läsare, är ju SÅ spännande nu när ni väntar på liten! Krya på dej nu :)

Svar: Hihi :-) Vad roligt!
Tack så mycket :-)
Sarasdiary

Nikita

Hoppas du mår bättre snart , räcker gott å väl me å va höggravid .. En förkylning på de är inte skoj :/

Svar: Tack fina du! Ne huua. Ingen brakförylning vill jag ha. Många runtom mig har influensa nu men tydligen ska ju gravida ha bra immunförsvar så jag håller tummarna! :-)

Kram
Sarasdiary

Ann-Sofi Engström

Stackare....hoppas det går över fort.Typiskt att du blev sjuk just idag när det blev så härligt väder. Man kan ju hoppas att det är slut på kyla och blåsväder nu.

Kram på dig

Svar: Ja nu får det vara slut på kyla och blåst. Nu vill vi ha solsken och värme :-)
Känner mig redan mycket bättre, har fått sova en stund idag och det gjorde susen + alvedon och nässpray :-)

Tack för omtanken! KRam
Sarasdiary

Thereses liv och vardag

Åh stackare, vad tråkigt att bli sjuk! Hoppas att du mår bättre snart! Kram
Kom ihåg mig?