Ljummen rotfruktssallad
Kl. 19:29 |
5 kommentarer
Är min absoluta favorit till grillat kött, men passar lika bra till all slags kött. I förrgår åt vi till rostbiff :-)
Skär potatis, morötter och palsternacka (rödbeta är också gott) och lägg på en ugnsplåt. Salta och peppra och ställ in i ugnen. När de är färdiga blandar du de varma rotfrukterna med ruccola, cocktailtomater och rödlök. En basilikadressing av 1 dl olivolja och färsk basilika mixas (smaka av med salt och peppar) och ringlas sedan över den ljummna rotfruktssalladen. Blanda ihop ordentligt.
MUMS MUMS MUMS!
Åh, så gott! Ska testas någon dag.
Mums, det såg gott ut!
Svar: Ja jag tyckte de blev riktigt söta och min kompis som fick dem blev riktigt glad :D
Det lät så gott! Måste prova till nästa grillning:-)
Mmm... det lät supergott! Kul med liten variant på vanliga rotfrukter!!
Åhh gott det såg ut, måste testas :)