Babygym


Kl. 10:08 |

Mjukt babygym finns hos b.la alltförföräldrar  för 695 :-

Ett babygym ska tydligen vara väldigt bra att ha och vi har inte införskaffat oss ett ännu. Har ni något tips på ett bra och prisvärt babygym ? Kanske har du ett du vill bli av med som är i bra skick ?

Mejla mig! :-)

Kommentarer
Sofia

Vi hade faktiskt tre (!) babygym till Ben som vi växlade lite mellan :) Två fick vi låna, bl a det där fina Pingu som du har på bilden, och ett fick vi i present. Det som var tveklöst populärast var det billiga från Ikea :) Det var en variant av detta: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70195730/ Såg lite annorlunda ut (2010 års modell) med andra färger och så men Ben fullkomligt älskade det. Det var också lätt att byta ut leksakerna och hänga upp egna grejer. Hoppas att lillebror som kommer i sommar kommer vara lika förtjust i att ligga och leka i gymmet :)

Lycka till med lilla knyttet!
Kram

Svar: TACK för tipset! Jag glömmer jämt IKEA och detta var ju riktigt bra pris på :-)
Sarasdiary

jessica

Det babygymmet du har på bild har min syster och både hennes son och min gillade det. Vi köpte ett på ikea som kostade typ 300 kr men på det var jag tvungen att fästa andra leksaker för dom som hänger på drog han ner när dom bara var fästa med kardborreband. Men annars fungerade den fint. Lycka till på jakten.

Svar: Tack så mycket :-) Det med pingu är ju så sött också :-)
Alla dessa inköp och val ;-)
Sarasdiary

Hanna

Köp på blocket, vi köpte vårt pingugym för 250 kr.

Isa

Vi har (hör och häpna!) inte införskaffat oss något babygym faktiskt. Kanske får vi ett sånt mjukt i present av någon. Men annars så kommer jag nog att köra på ett i trä som jag hittat på en av seconhand-shopparna i stan.

Har köpt en Lodger filt som man ha som lekfilt också. Mycket nöjd! =)
En variant på denna: http://lekmer.se/barn-och-baby/bara-och-sitta/barsjalar/lodger-wrapper-bomull-mocha

Jag köpte ett babygym på rean efter jul förra året, inne på åhlens, ett gammalt hederligt i plast för ja, kan jag ha fått betala 50 kr då det var halva rea priset, så det var så gott som gratis! ;) Mycket färg, speglar och annat roligt, tillåmed W som nu e 10 mån kan gå dit och slå på den och titta sig i spegeln ;) (Jag har nämligen inte packat undan alla bebissaker och nu känns det inte alls som att det behövs heller. Längtar tills jag får plocka fram små bebiskläderna igen.)

Kajsa

Jag hittade din blogg via Malin och Jolie och har följt den ett tag utan att lämna något spår. Men nu tänkte jag tipsa om ett babygym som Irma älskade. Det är av samma typ som det du har på bild, men det är med mumintrollen istället. http://www.dodde.se/mumin-babygym.html
Först älskade hon spegeln som sitter jättebra till i mitten under Lilla My. De ser sig själv i den och den är lagom nära. Sedan när hon låg på mage var det jätteroligt att prata med de stora figurerna som sitter fast i "ramen". Misstänker att deras stora ögon var en bidragande orsak till det. Eller varför inte äta på den prasslande fjärilen?

Så, nu lämnade jag en kortare uppsats som första kommentar. Hoppas du hittar rätt i djungeln av barnsaker.

Sara

Hej!

Det här babygymmet fick vi present till vår dotter och hon älskar det:)

http://lekmer.se/barn-och-baby/babylek/babygym-och-lekmattor/infantino-babygym-vintage-twist-n-fold

Izabella

Hej!
Alva fick ett babygym av sin mormor med motivet Laban och hon ÄLSKAR det! Hon ligger och snackar med dom små figurerna så här går det hem i alla fall! :-)
Lycka till med baby-gyms-jakten! :-)
Kram

Malin S

Jaa... oj oj vad babygymmet har roat Wilma många, långa stunder. :)

camilla

Vi har fått lånat ett av ett par vänner för att se om han gillar det. Jollyroom.se brukar ha bra ernjudanden på babygym!

Hoppas huvudvärken släpper!

Stor kram

Svar: Perfekt att låna, tänk om den inte alls blir intresserad. Tack för tipset :-)

Jaaa, huvudvärk är inte kul. Blir ju så seg :-(

Krama
Sarasdiary

Sara E

vi kör ett babygym i plast, minns inte vart vi köpte det? En mysig filt under bara. Det var billigt och går lätt att flytta runt, tar ingen plats.
Kom ihåg mig?