En stockholmshelg


Kl. 21:15 |


Superfin men kanske lite tråkig då det vankas  middag ?

Hej bloggisar. Vad passar inte bättre än lite shoppingtips då det är bloggtorka ? Jag vet inte om jag har nämnt det men om ungefär en månad ska jag & Johan åka ner till huvudstaden för att bo på hotell i två nätter & träffa några vänner. På lördagen har vi bokat bord för 12 personer på SMAK & det ser vi verkligen framemot. Frågan är bara what to wear ? Tur jag har tid på mig att hitta något fint, för jag vill vara extra fin just då! *Hihi* Dessutom ska vi få träffa världens bästa Madde som var alldeles för längesedan. Dessutom blir det en del shopping & massvis med MYS! Vad jag längtar!





Kommentarer
Malin & Prinsessan

Åh, jag har tänkt att skriva till dig i flera dagar men det har helt blivit bortglömt. Det är bara bra med oss, tack :) Hur mår du?



Vad mysigt med en Sthlms-helg! Vi har också pratat om det men det får nog dröja ett tag till med tanke på företag hit och dit :D



Vi ses gärna snart igen! Hur ser nästa vecka ut för dig? Vi är uppbokade med besök tis-ons men annars inga planer :)



KRAM!

Malin & Prinsessan

Åh, ja ja ja tänkte jag först men nu inser virrskallen här att jag hade planer för måndagen. Ska ut på lunch hos en tjej på Alnö. Typiskt!



Förstår att du är trött! Jobbade själv natt en gång i tiden (hihi, oj vad gammal jag låter...) och det värsta är att ställa om kroppen igen till dagpassen.



Men vi får försöka boka in en annan dag snart. Vore som sagt jättemysigt att ses snart igen så vi får träffa härliga du!



Kramis!




Kom ihåg mig?