Sunday diary


Kl. 17:09 |
Hej bloggisar! Tack för att ni har delat med er hur ni mådde under eran graviditet och det verkar verkligen som det är olika för alla. Jag ska nog vara glad att jag inte har mått sämre än vad jag gjort och ska nog inte klaga så mycket. Men det är ändå skönt att få skriva av sig lite här på bloggen. Just nu sitter jag på jobbet och  ska strax gå och få i mig lite middag. Egenltigen är jag inte så hungrig så det får nog bli en tallrik fil bara.

Innan jag åkte på jobbet idag så blev det en tur till birsta för oss, spanade på lite vagnar och annat smått och gått. Jag vet att det är galet tidigt att kika på barngrejer men det är ju så roligt att gå runt och kika på allt fint som finns. Men tror inte jag kan hålla mig så längen till, hihi.

När köpte ni första grejjen under graviditeten?






Kommentarer
elin ♥ Gravid ♥

Första grejjen till vårat mirakel i magen köpte vi när vi varit på RutinUltraljudet!

Typ en vecka efter:D haha då köpte vi vagn. Vi stöp över precis den vagn vi ville ha till ett riktigt bra pris:)

Martina

Dagen efter plusset (vecka 6 eller 7 kanske) stod jag utanför Polarn & Pyret INNAN de hade öppnat. Det blev en röd och vit heldress, en hjälmmössa och en liten filt.

Sara

Började nog efter ultraljudet i v19 med Nora. Den här gången har jag inte köpt nåt alls än... Men det är ju för att man redan har det mesta. Tittade mkt på vagnar innan vi bestämde oss. Bra att du kollar runt lite,de finns verkligen hur många olika som helst, det är så roligt att handla till de små. Jag ska iaf unna oss en ny sköt väska och lite nya små kläder innan Lill*n kommer:-) hoppas du sluppit illamåendet idag. De kom och gick lite för mig innan de gav sig. Ha de fint, sköt om dig, kramis

camilla

Jag köpte första sakerna direkt efter RUL för att det skulle kännas lite mer verkligt! Jag mådde ju precis som vanligt och visste inte om jag skulle tro på att det verkligen var ett litet liv i magen :)



Ett tips är att sprida ut köpen lite så man inte har allt kvar mot slutet!

Stor kram




Kom ihåg mig?