Helgen i stockholm


Kl. 13:40 |


Många av er undrar säkert hur mitt hår blev efter frisörbesöket. Ronia klippte av lite på längden så det blev lite rakare. Tog även av en bit framtill mot ansiktet. Färgen blev en lite ljusare brunfärg, lite chokladig. Jag är nöjd.

Hej bloggisar! Igår kväll steg vi av tåget efter en härlig helg i våran huvudstad. Vi bodde två nätter på Clarion på södermalm och vi är riktigt nöjd med vistelsen där. Fina vita fräscha hotellrum med en riktigt lyxigt frukost! Synd bara attt helgen har sprungit iväg. Jag känner mig inte redo för jobb! Men det är bara att bita ihop. Hej vardag!









Fredagkvällen spenderade vi tillsamman med Madde B och hennes karl på Casinot som var en riktigt trevlig kväll. Johan åt Entrecote och jag torskrygg som var god men inte lika god som en köttbit ;-) Sen spelade vi lite och jag gick faktiskt därifrån med lite mer pengar i fickan än vad jag kom dit med. Vi var tillbaka på hotellrummet strax före halv tolv.



Fredagens outfit, oversisze  med stor rosett från VILA. Ett av mina köp i helgen.

Lördagen sprang vi på stan, strosa igenom gamla stan och shoppade lite. Men inte lika mycket som vi hade tänkt. Typiskt. VId 19.00 mötte vi upp alla vänner i baren på vårat hotell för ett glas och sen begav vi oss till SMAK på restaurang där vi åt en 7-rätters. Vilken trevlig kväll & supergod mat. Tack alla för en helt underbar kväll! Medans jag & Johan begav oss tillbaka till hotelrummet strax före kl 01.00 fortsatte resten av gänget ut i stockholmsnatten.



Lördagens outfit. Silvrig top från MQ.




Kommentarer
Victoria

Fantastisk vacker tjej! =) Håret blev toppen och vilka outfitts! Nice! KRAM på

Sara SVARAR

Victoria: Tack fina du! Vad snäll du är :-) KRAM!

Ann-Sofi E

Fin färg och klippning, ser ut som ni haft en mysig helg i stora staden.

Sara SVARAR

Ann-Sofie E: Tack så mycket! Ja vi hade det verkligen jättemysigt. Synd bara att helgen gock så fasligt snabbt! Kram

Linda

Finfint hår du fixade dig! =)

Sara G

Såå fin du blev i håret! Fint med lite ljusare brun, det passade dig perfekt!

Ida

Tjusig brutta! :)




Kom ihåg mig?