EN bra ledig helg


Kl. 22:22 |


Fin klänning som jag fick med mig hem från moster idag för att prova hemma. Kommer från MQ!

Godkväll bloggisar! Idag har varit sista lediga dagen på min 3-dagars ledighet. Tänk vad tiden går fort då man är ledig. Jag har inte riktigt hunnit med. Men jag är mycket nöjd över helgen & jag avslutade idag med en lite tripp till hudik för att hälsa på moster. Där fick jag god sallad Kycklingsallad & räksallad och till efterrätt svängde hon ihop en rabarberpaj. Gott!

Ikväll är det Bigbrother finalen!
Jag tror Simon kommer ta hem hela skiten, vem tror du ? Planen var att åka till Viktoria för att se men ska jag vara ärlig så vaknade jag precis i soffan efter en timmes sömn! Så det blir att kika på bigbrother från min lilla notebook.

Har ni haft en bra helg ?




Kommentarer
Ann-Sofi Engström

Vilken fin klänning, passar dig som är så brun. Själv har jag haft en bra helg, var ledig i fredags och var ut till Vindhem med våran båt. Försökt uppdatera i min blogg från mobilen (mms) men det verkar inte fungera i helgen. Brukar du ha problem med att skicka mms till din blogg?

Sara

Ann-Sofi: MMS jar också krånglat för mig nu den senaste tiden. Vet inte varför! Vad mysigt att åka båt & Vindhem är så mysigt! Kram

Emelie

Jätte fin!! :)




Kom ihåg mig?