Norge, Oslo


Kl. 16:17 |
Det är med en stor klump i magen jag vaknade idag, funderade lite & tänkte att allt är bara en dröm det som hänt i Norge. Skulle jag gå till toaletten och "försöka" kräkas så skulle jag inte behöva kämpa längen innan det skulle komma. Det är så fruktansvärt hemskt det som har hänt...
Kommentarer
Ann-Sofi Engström

Jag jobbade i natt och vi uppdaterade oss om Oslo under natten via dator och TV....varje gång vi kollade var det med sorg i bröstet man upptäckte att dödsiffrna steg för varje gång vi tittade. Vad är det för människa som gör något sånt här???? Tänk att vara förälder, syskon, släkt eller vän och få att sånt besked att din son/dotter, bror/syster barnbarn eller vän osv hr blivit ihjälskjuten. Jag ryser vid tanken....man tänker också tanken att han som skjöt kanske också har mamma/pappa, syskon, släkt och vänner....Jag håller med dig man mår illa..... Vad finns det för motiv för att begå en sån handling...????

Kram på dig

Emelie

Ja, visst är det. Helt sjukt!!!

Malin & Prinsessan

Det är verkligen ofattbart. Även så här flera dagar efteråt.. Hur kan en ensam människa orska så stor skada? Usch vad hemskt.Kram vännen!
Kom ihåg mig?