En skön tur blev det idag


Kl. 18:48 |


Idag blev det skidor efter jobbet ! Första gången jag åker skidor då det är ljust tror ja.. Tänk att snart är det tjejvasan & ska jag vara ärlig är jag inte ett dugg sugen. Skulle helst vilja slippa!

Hur går det med skidåkningen ? Just nu går det ganska så dåligt eftersom jag har sjukt dåligt fäste. Ville kasta skidorna åt h*lveta flera gånger idag ;-) Jag måste införskaffa mig vallaväck ASAP & lägga på ny tejp. Eller ska jag prova sån här fästa som man kletar på ?

Vad har du för fäste? Vad är egentligen bäst ? Jag har ingen erfarenhet alls och tyckte att tejpen lät lättast. Men jag vet inte..




Kommentarer
Sanna

Jag kör alltid burk (alltså "klet"). Det är skitlätt att valla så länge det är minusgrader och inte snöar. Blir det varmt eller massa nysnö är det värre men å andra sidan vet jag inte om tejpen funkar så bra då heller. På tjejvasan tycker jag absolut att du inte ska ha tejp eftersom man får sämre glid då och banan är väldigt flack = mycket stakning och man behöver inte så mycket fäste.

Marie

Vet du vad ibland blir inte saker som man tänkt sig;) så känner du inte för att åka så gör det inte. Det går fler tåg om du känner för det:)

Sara

Sanna: Tack för tipset. Så du tycker jag ska ha klet ? eller inge fäste alls ? Jag har kört med tejp eftersom det bara är att greppa skidorna och sticka iväg. Men nu börjar tejpen sjunga på sista versen och det är väl helt enkelt dags för ett nytt lager.



Marie: Jo jag vet det :-)

Sanna

Ja jag tycker du ska ha "klet":) Men om det är jättekonstigt väder, typp många plusgrader kan det vara bättre att köra helt utan istälelt för att kladda på en massa och ändå inte lyckas få nåt fäste. Men det är en hel vewtenskap det där, det brukar ju finnas vallahjälp i Mora som kan anlita.




Kom ihåg mig?