1 mil - CHeck


Kl. 18:15 |


Efter dagens sköna skidtur unna jag mig favorittidningen Topp hälsa & gjorde till en god smoothie (läs lunch). Det finns mycket läsvärt i månadens tidning så har du inte köpt den så KÖP!



Björn Ferry äter som ni kanske vet LCHF & har i månadens tidning dela med sig av smarriga recept från sin kokbok. Laxlådan måste jag prova!

Godkväll bloggisar! I dag åkte jag första milen på mina skidor & turen blev från Hulistugan till sjukhuset & runt ryggos & tillbaka. Enl en skidåkare där var turen ca 1 mil. Det var hur skönt som helst men inte det bästa föret tyvärr. Spåren vad så mjuk på vissa ställen att det var svårt att staka. Inte hade jag det bästa glidet heller!
Något som jag tänkte på under turen var att alla skidåkare som jag mötte ( en hel del) hade alltid ett leende på läpparna & LOG! Hur trevligt som helst.

I eftermiddag har jag njutit ett skönt bad & sen har vi sett några avsnitt av Californication! Hank Moody är ju helt underbar :-) Om någon timme ska jag lämna min älskade sambo här hemma och fara iväg till Emelie & se på Melodifestivalen. Enl Aftonbladet ska det vara dom sämsta bidragen denna gång. Hade gärna haft med mig lite bubbel men det är ju lite sent att tänka på nu. Schlager & bubbel hör ju liksom ihop :-)




Kommentarer



Kom ihåg mig?