Shoppingtips!


Kl. 19:28 |

Kommer ni ihåg att jag tipsa er om fina kläder från märket Ebbekids som finns hos babyshop? Idag har babyshop 20 % på hela köpet så jag har passat på att klicka hem de allra första bebiskläderna :-)



Ange koden: VIPDEC i kassan så dras 20 % av från din beställning

HAPPY SHOPPING BLOGGISAR!





Kommentarer
Tina - Minnas mamma

Jag älskar Ebbe! Jag har flera plagg från dom och är supernöjd :) På lördag ska jag förresten dra igång en tävling där man kan vinna ett plagg från Ebbe, så gillar du det märker så får du kika in på bloggen då och vara med tycker jag!

Helena

Ville bara slinka inom och påminna om att det är fredag imorgon. Ska bli så himla skönt med helg :)

Malin & Prinsessan

Bra tips vännen!



Vad mysigt med vänner som ska ha i samma veva som ni! Även om de nu bor långt bort då :) Hoppas ni får en härlig semester!



På tisdag ses vi gärna! Jolie har börjat bli sjuk nu ikväll men jag hoppas verkligen inte det är något lågvarigt :( Vi åker hem på söndag, så måndag får bli städ&tvätt-dag och tisdag kan få bli Sara-dag, hihi :)



Kramis!

Amazilia

WWW.AMAZILIA.SE - GRAVERADE SMYCKEN!

PERFEKTA JULKLAPPAR! Från 150 :-

Thereses liv och vardag

Åh, vad roligt att ha shoppat de första små bebiskläderna! Molly har aldrig haft något plagg från Ebbe Kids, däremot har jag för mig att jag såg några bodys och byxor från det märket när jag surfade runt på Nelly.com för ett tag sedan. Jättefina plagg! Kram

Spanienfrugan

Vad kul! Vad slog du till på?

Har inte vågat köpa något än...spar lite på det fortfarande :)

Konstiga Lilian i USA

Det ska jag tipsa min storasyster om som har en liten 4månaders son :) Tack! /Lilian




Kom ihåg mig?