Randigt it is!


Kl. 17:04 |



Superfina bodys från märket eBBe kids som finns hos babyshop.se 149 :-/styck.

Plötsligt blev det lite roligare att kika på barnkläder. Dock vet jag inte vilken storlek som ska köpas. Hur gjorde ni ? Alla fyra skulle gärna få komma hem hit i allafall :-)




Kommentarer
Martina

Ebbe-kläderna är även de små i storlekarna.

Kerstin hade strl 50 i 3 veckor, så i den storleken hade det vi inte behövt ha så mycket som vi hade. Iofs kräktes hon hela tiden, så det gick åt ett x antal set per dag. 62 kommer du få av de flesta som hälsar på er när ni kommit hem.

Nikita

Ja har köpt en del i strl 50 .. Albin var liten å hade strl 50 två månader typ.. Tror denna tjej blir liten med .. Men även en del 56 har ja köpt!



Ska ni på ett till ul.. När å varför ;) ?!

Milla

Vi köpte 56 som minst, då vi var så osäker på storleken på vår blivande bäbis;) men när J föddes & jag klädde på de första kläderna i 56 var dom alldeles för stora, så David fick åka dagen efer och handla strl 50;) lycka till med allt!! Kram

Anna

Jag köpte både storlek 50 och 56 och trodde det skulle blir bra. Men när vår lilla tjej kom ut så var allt för stort då hon bara vägde 2210 g. Så då var det strl 44 som gällde..men nu 3 månader gammal kan hon ha strl 62=)Men det är ju sällan de föds så liten som hon var.

Carolina

Hej Sara. Hoppas att allt e bra med dig. Det är svårt det där med storlekar. Vi har köpt några plagg/set av varje storlek. Är oxå ett fan av randigt. Tips.. Hittade ett jätte fint ekologiskt & randigt bäddset för bebisar på Hemtex, http://www.hemtex.com/sv/se/produkter/paslakanset-bornholm-spjalsang-ekologisk/bla/barn/

som föll mig i smaken. Ha en trevlig helg! Kram Carro

Mikaela - mamma till Viktor <3

Dessa är såååå läckra! :)




Kom ihåg mig?