Natti natti


Kl. 00:58 |

Godkväll bloggisar :-) resan ner idag gick riktigt bra och Johan är så duktig att köra. Det blev ett stopp i Vingåker och vad som köptes där visar jag er sen när jag kommer hem. När vi kom fram till Tranås blev vi bjuden på god middag och hemgjord glass med toblerone, mums! Givetvis har vi sett idol och visst var det lite trist att Robin gett upp? Det märktes så väl på hans uppträdanden, 0 känsla!

Nu har jag krupit ner i sängen och våran lill räka har vaknat till och håller låda :-) Så nu ska jag ligga här och njuta till jag somnar :-) Vet ni vad? Igår kände Johan äntligen första sparken, helt underbart <3

Sköt om er så hörs vi. Jag svarar på era kommentarer när jag kommer hem, ni är så gulliga som lämnar spår och jag blir alltid lika glad :-)





Kommentarer
Sara

God morgon! bra att resan ner gick bra, ett riktigt skitväder hare ju varit och forts vara. Här regnar det vita guldet bort nu. Våran räka har väckt mig i ottan idag. Klarvaken 5.30 är inte ok! :-) Amanda var värdig vinnare av Idol men jag kan inte låta bli tycka lite synd om Robin. Han får ju alltid såna hårda ord av Bard, men trots det kämpat på bra.. Trevlig helg Saris! kram

Elin-Gravid

Vad skönt att resan gick bra! Vi åkte upp till härnösand vi, och det var riktigt lugnt efter vägen. Regnade en del, men inge märkvärdigt:-)

Ha en fin helg och njut!



Kram

Karolina, gravid i v. 28 ♥

Sv: Tack !:)

Hoppas du sovit gott inatt. Ha en fin lördag ♥

elinjosefine - lifestyleblogs

Åhh så mysigt!! Vår lilla hjärta har också börjat sparka så man känner det utanför magen denna veckan. Dock har inte min sambo fått känna de än för vi har jobbat om varandra i helgen.



Hoppas ni får en mysigt helg!!

Kram kram

Karolina, gravid i v. 28 ♥

Ska bli skoj att se vad du handlade =)

Helena

skönt att allt gick bra

Emelie

Åh vad mysigt att även Johan kan känna sparkar nu! :-D Nu vill jag också känna på din mage! :-) Kör försiktigt hem, kan vara halt! Kram!




Kom ihåg mig?