Natt 1/2 - done


Kl. 16:53 |



En osminkad Sara i myskläder och håret i en slarvig knut! Myskläder från H&M. Mys mys mys!

Hej bloggisar! Nu är första natten av två avklarad och det gick ju som en dans. Dock har jag inte sovit så längen som vanligtvis brukar göra utan klev upp strax före halv tre. Är lite trött i ögat nu men tänkte piggna till av en prommis ute i kylan. Har träningsvärk i hela kroppen så en promenad gör nog susen.

Den lille räkan är ju så rolig. Jag tror den kände på sig att den hade hållt låda hela dagen i går så när jag gick och la mig i morse sa den snällt godnatt. När jag vid klockan ett efter ett toalettbesök sa den försiktigt försiktigt  godmorgon ;-) Inte lika vilt som annars. Tror dessutom den är lite seg precis som mig idag då den höll mig sällskap i natt på jobbet :-) Underbara du!

Jag ser extra framemot inatt då min underbara och fina vän Emelie jobbar på avdelningen bredvid :-) Hoppas vi båda får en hyffsad lugn natt så vi hinner prata lite!





Kommentarer
Emelie

Snygg kofta! :-D Håller med dig, hoppas vi båda har har lungt så hinner vi surra lite! ;-) Kram!

Lina

Åh tack snälla du! Men jag kan inte annat än att hålla med :) Ser att du också ska ha bebis, grattis! :)

therese

Detsamma, jättefin! Kul att följa dig med, har varit lite tunt med bloggar som har BF inom den närmsta veckan så du åker in i favoriter direkt:)



Det är så mysigt! Tror min hade hicka idag, märklig känsla:) LÄngtar bara mer och mer tills det är dags, är så nyfiken på vem det är där inne:)



Kram!




Kom ihåg mig?