Den blivande babysittern ?


Kl. 14:28 |

 



Nuna Leaf är en babysitter som sätts i rörelse av en lätt knuff. Inga batterier behövs, inga konstiga ljud eller vibbrerande motorer känns eller hörs utan den gungar fram och tillbaka i tysthet.


Med sin mjuka och naturliga vaggande rörelse kan bebisen slappna av och njuta utan att bli störd. Rörelsen fortsätter mer än 2 minuter efter den lätta puffen. Man kan även låsa svängmekanismen om så önskar, då sitter barnet i en skön, bekväm och mjuk babysitter.


Nuna Leaf har en mjuk och skön dyna som är tillverkad i 100% organisk bomull, dynan är maskintvättbar. Sitsen har 3-punktsbälte och den har en kraftig solid bas att stå på. Den är inte bara miljövänlig utan en mycket snygg inredningsdetalj, den är snygg Svart/Beige.


Passar från nyfödd upp till ca 15kg och har en maxbelastning på 80kg! 
Vikt: 4,75 kg

 








Som ni ser på bilden här ovan så är det en babysitter som barnet kan växa i, vilket jag tycker verkar vara bra! Jag har även googlat runt och det står bara positiva saker om den. Just nu finns den hos alltforforaldrar.se till kampanjpris och FRI frakt!

Vi får väl se vad Johan säger :-)





Kommentarer
Malin & Prinsessan

Åh, den verkar ju superbra! Och perfekt att de kan växa i den sådär. Hoppas J är med på noterna för snygg är den också ;)



Kram gumman!

Hanna

Sara, den där ser ju grymt mysig ut och snygg också. Ska visa Björn!! Kram




Kom ihåg mig?