Interiörtidning & öronbekymmer!


Kl. 14:50 |



Min lilla tidningshög med ELLE & Sköna hem...



För någon dag sedan så damp Sköna hem ner på hallgolvet. När jag började bläddra i tidningen så blev jag besviken, mestadels reklam & ingenting som gav mig inspiration vilket en interiörtidning borde göra.

Hemma från den lilla turen. Från köttdisken fick en rostas följa med hem. Nu har jag skurit den ica 2 cm tjocka skivor & lagt den i en chilimarinad. Tror det kommer bli riktigt gott. Även en ananas & några champinjoner ska vi lägga på grillen ikväll.

Eftersom vi har ett apotek här i granlo så blev det även en tur dit för att hämta ut lite mediciner som har väntat på mig. Jag vet inte om jag har berättat det för er men jag har lite krångel med ett öra. I helgen fick jag nog & en läkare fick inspektera och det som syndes var att min trumhinna buktade utåt. Någon av er som har haft liknande bekymmer ? Går det över någongång ? Jag har haft så här nu i ca 2 månader & det är så jobbigt. Nu ska jag börja ta avsvällande nässpray & avsvällande tabletter som kosta mig skjortan!





Kommentarer
Emelie

Vad mumsigt med grillat! :) Nu blev jag avensjuk!!

Emelie

Ja det får vi se till att göra nu framöver! :) Ja, helt ofattbart! Fast nu går man bara och väntar på tentaresultatet, jag hoppas, hoppas jag klarar den sista jäkla tentan, fasiken!




Kom ihåg mig?