Friday diary


Kl. 16:18 |

Nu är jag redo för helg! Har varit & handlat lite ingredienser som behövs till källens middag som blir så enkelt som Pasta Carbonara. Kommer dock inte att tillaga det efter favoritreceptet så det kommer bli spännande att stoppa in första tuggan.


Jag kanske inte har nämnt det men Johan har haft ont i höger tumme i några dagar & idag fick han dommen, blodförgiftning. Nu har han blivit ordinerad Heracillin 1g x 3 (hästkur) i 10 dagar. Dock måste vi vara väldigt observant om den röda strimman förändras. Det kan gå ruskigt snabbt. Stackarn...Så vi får väl se hur det blir med helgens planer... Vad har ni för planer i helgen ?

Kommentarer
Emelie

Vilken fin bloggdesign Anna fått till här hos dig också! :) Vad duktig du är som ska fixa tjejklassikern! :) Önskar jag också kände pepp för träning just nu, men jag har verkligen ingen ork alls, funderar oå vart träningslusten tagit vägen... MÅSTE ta tag i det! :) P fick också blodförgiftning för nått år sedan, det hela började i tån som han hade fått skavsår på från nya fotbollsskor, han märkte inget förrän efter någon dag då han fick väldigt ont i lymfkörtlarna i ljumsken och inte kunde gå, så då åkte vi in och det visade sig vara blodförgiftning. TUR det inte hann sprida sig längre. Kan gå väldigt snabbt, fy!Mysigt med middag på Casino! Vi var väldigt nöjda sist vi var där och åt! :) Trevlig helg!
Kom ihåg mig?