Redo för en tur på stan


Kl. 10:54 |


Svart fodral - Vila
Strumpbyxor - Twilift
Scarf - H&M

Godmorgon. Om ca 30 minuter ska jag möta upp Mia utanför stadium, sen blir det en brunch på tant Anki & fröken Sara. Jag älskar rensalladen med pepparot cremé! Får inte åka hem från stan utan att ha gått in på Gold´s gym, nu får jag inte dra på det längre!

Ha en bra dag !




Kommentarer
Emelie

Jag är förälskad i den butiken! Vill ha hela affären! ;) Finns ju även Nordljus i Njurunda och Gårdsbutiken i Timrå! :) Jag har publicerat ett inlägg med bilder på det jag köpte där igår! :) Köpte du något idag? :)

Emelie

Ja, det finns smått och gott där som man vill ha! Stog också och kollade på en lampskärm i rosa tyg som jag vart lite förtjust i! :) Jag har besökt både njurunda och timrå. I Njurunda hittar man MASSVIS med saker... Ett hus fyllt av massa underbara saker. Gårdsbutiken i Timrå är ett litet mindre ställe m. cafe som jag brukar besöka då och då, brukar kunna fynda lite smått och gott där, oftast till mycket bättre priser än vad Anneli har. De två nya ljuslyktorna som jag hängt i fönstren (lagt in bild på dem) betalade jag 55 kr styck för i Timrå.. Butik Anneli tar 99 kr styck för samma. Så det skiljer ganska mycket i pris..




Kom ihåg mig?