Chutneydressing


Kl. 17:46 |
I fredags åt vi Fläskfilé med chutneydressing & jag tänkte bjuda er på receptet, det var så otroligt gott. Nästa gång ska jag byta ut fläskfilén mot rostas, lamm eller oxfilé!

Chutneydressing 4 personer

1 dl mango chutney
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
1/2 dl grädde
1 hackad rödlök
1 dl finhackad persilja
salt & peppar efter smak

Gör såhär: Skär rödlöken och persiljan i små bitar. Vispa mangochutneyn och vitvinsvinägern med en elvisp och tillsätt lite olivolja i taget så den tjocknar långsamt. Rör ner rödlöken, persiljan och grädden och krydda efter smak. När köttet är färdigt skär du det i 0.5-1 cm tjocka skivor & ringlar över chutneydressingen. Tyvärr har jag ingen bild på måltiden.

Smaklig måltid bloggisar!




Kommentarer
Fia

Det låter smask! Måste provas!




Kom ihåg mig?