Godmorgon gråa fredag


Kl. 08:35 |


Vårat sovrum med den fina Hemnes sängen från IKEA. Äntligen är ett vitt överkast påväg hem till oss, passade på då jag hade rabattkod hos Halens, 20 % rabatt på hela homesortimentet ! Nästa plan för sovrummet är nya lampor till sängborden, vill ha höga med vita skärmar + en taklampa! Någon gång ska vi byta ut garderobsdörrarna mot skjutdörrar, men det är ett senare projekt.


Godmorgon godmorgon! Förstår inte riktigt varför jag är vaken redan men antagligen beror det på att jag har sovit som en prinsessa & kroppen känner sig utvilad. Antar att dom goda drinkarna & vinet som intogs igår på INVITO bidrog till den goda sömnen! Tack Eva.


Idag kommer mam upp & det lutar mot en tur till Birsta. Nu blir det nyhetsmorgon & en kopp te, halsen är inte riktigt 100 än. Host host...




Kommentarer
Sara

Hallå Hallå!



Fin fondtapet i sovrummet! Vad är det för typ? Letar en till vårat sovrum också. Jobbigt med halsont=/ du får ta det lugnt med dina joggingturer ett tag.



Krya på dig! /Sara

Sara

Sara: Nu är det träningsuppehåll som gäller tills jag varit helt frisk i 7 dagar ;-) Tapeten kommer från boråstapeter..vi är jättenöjd med den.



Hur har du det på semestern ? Jag har en vecka till, sen är det tillbaka till jobbet igen :-) Kraaaam

Sara

Hej igen! låter klokt att vila ordentligt, det vinner man på i längden tror jag. Jag har vilat sedan 07, kanske är bäst att börja igen då???hehe



Aha...Vi har också boråstapet i hela huset, det var de vi fick välja bland, vi kör vitt all over än så länge men klurar på lite fonder då jag inte vill att mitt hem skall likna en instution. Sett en fin hos Butik Annelie på sjögatan också. Härligt med Stockholmstripp, skulle vilja åka och shoppa loss nu, kliar i fingrarna på mig.

Våran semster har tillbringats i huset dock har vi inte fått så mkt gjort som jag hade önskat, allt tar så i i h'vete lång tid...suck! Men Rom byggdes ju inte på en dag heller, kan man ju trösta sig med. Imorn ska vi ge oss på målning av kaminen vi satt in iaf, hoppas det blir bra. Det har även blivit ett par dagar på stranden och en tripp till Furuvik.



På måndag är jag back to work igen.



Vi ses, ha en trevlig resa och njut den sista veckan.



Kram




Kom ihåg mig?