Börja läs Jonas moströms deckare!


Kl. 22:43 |
Jag har redan krypit ner i sängen, har läst lite bloggar & tänkte själv försöka få ihop ett inlägg här. Som ni vet var vi på Casinot i går för att provsmaka på Casiopejas vårmeny & jag kan verkligen rekomendera er att beställa in den brännvinskryddade hjorten som varmrätt. Den smakade himmelskt! Efter middagen blev det lite spel & vi gick hem med vinst.


Imorse då klockan ringde ville jag absolut inte kliva upp, men så fort sminket åkte på så piggna jag till. Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet, som jag oftast har nu för tiden. I morgon jobbar jag eftermiddag, på fredag förmiddag & i helgen är jag ledig. Jag /vi har ingenting planerat & jag tänker inte planera in något heller, förutom långppromenader eftersom det ska bli milt väder!


Strax ska jag stänga ner här & forstätta läsa min bok som Jonas Moström skrivit, dödens pendel. Det är den bästa bok jag läst på väldigt väldigt väldigt längen, den är så svår att lägga ifrån. Någon har sagt att det är "nya Beck" & enligt författaren själv kommer det bli 10 böcker om kommissarien Johan Axberg & läkaren Erik Jensen. J har börjat läsa den andra boken & den är inte så dum den heller tydligen.






Kommentarer
Emelie

Ja, vi har haft det jätte bra i Thailand! :) Jag är avis på er som snart åker! :) Vill tillbaka!!




Kom ihåg mig?