100113


Kl. 22:02 |


Jag vill tipsa dig om Milt balsam från APOLIVA. Bra för dig som har torrhårbotten, vilket många har nu under vintern.


Godkväll bloggen. Kröp ner i sängen för ungefär 45 minuter sedan, tanken var att kika igenom bloggar, facebook & sen fortsätta läsa min bok. Tror dock inte det kommer bli någon läsning då mina ögon bara vill gå igen, är så trött! J har precis börjat jobba så han kryper väl inte ner i sängen förrän om en timme eller två. Idag efter jobbet kännde vi inte för att åka hem & laga mat, istället blev det middag på biteline. Deras beef är LOVELY! Den måste ni testa  & givetvis går det att välja till nyttigare tillbehör än wedges. När maten smält ner i magen tog vi en tur på stan. Jag köpte ny mascara, rouge & något till köket, vad det är visar jag senare i ett annat inlägg. Solskyddsprodukter för ansikte & kropp fick också följa med hem, nu är vi redo för thaivärmen! :-)



Annars har jag haft en bra dag på jobbet som avslutades med ett APT. Givetvis kom vi in på besparingarna som berör oss väldigt mycket nu. Ingen sitter säker & ingen vet hur det kommer bli, det enda vi vet är att vi ska spara in massa miljoner & att ca 700 anställda kommer få sluta på sundsvallssjukhus inom en mycket snar framtid.


Nej, nu ska jag logga ut här & slå igen mina bruna. Imorgon väntar ännu en spännande, lärorik & fartfylld dag på jobbet.




Kommentarer



Kom ihåg mig?