Njaeee !


Kl. 18:53 |


När jag slutade jobbet skyndade jag mig genast ner till stan för att kika i KappAhls nya kollektion som finns i begränsad upplaga. Jag hade redan spanat in några guldkorn på nätet & jag måste tyvärr säga att jag är besviken. Ingenting fick följa med hem, jag har en magkänsla som säger att jag måste dit igen & klämma lite nr 3. Härlig cremevit färg med fina knapp detaljer på ryggen. I morgon innan jobbet kanske ;-)

 

 

Nu ska jag vila en liten stund, om ca en timme ska jag hämta J på boxningen sen ska vi åka & handla. Ikväll ska vi laga paj alá LCHF. Gott gott gott! Vad har ni gjort idag ? Jobbat ? Förresten, vad ska ni äta ?



En mysig kofta med fukspäls testade jag också på KappAhl (bortse mitt trötta face efter en dag på jobbet) Jag har alltid trott att jag inte passar i päls & att det inte har varit min stil, men detta ser väl inte så pjåkigt ut? Fanns även i brunfärg. Nu drömmer jag om en STOR pälsjacka ;-)





Kommentarer
Sanna

Åh jag saknar paj, kan du inte lägga up receptet? Idag har jag pluggat till mikroekonomitentan jag ska göra på fredag. Imorrn måste jag till mammas jobb och be om hjälp, hon delar arbetsrum med två mattelärare som tur är för mig:) Vi har ätit ekologisk lax med kokos och lime-sås Ris till dem som ville ha det. Kappahl-kläderna såg verkligen fina ut. Är de dyra? (Dyra för att vara från kappahl alltså)

Linda

Gillade fuskpälskoftan och den vita blusen! Om jag inte bara behövt amningsvänliga kläder så hade jag tusan i mig sprungit o köpt den snövita blusen

Karolina

Den vita på tredje bilden var verkligen söt!




Kom ihåg mig?