I morgon blir det shopping :-)


Kl. 22:59 |
Imorgon kommer moster & kusin upp med kött. Äntligen får vi fylla frysen med bra kött som vi vet vart det kommer ifrån. Jag tycker inte om att köpa kött på ica! När dom ändå kommer upp ska vi åka ut en sväng på Birsta, så det blir lite shopping. Jag är på jakt efter ett par jeansleggings & en snygg tunika. En svart kavaj har jag spanat in hos Carlings, kanske får den följa med hem? En ny bukett färska tulpaner måste jag komma ihåg att köpa hos plantagen, endast 29:- !





Jeansleggings från Gina





Snygg tunika från Odd Molly

Nu ska jag lägga mig i soffan & mysa med J . Vad gör ni ikväll?




Kommentarer
SOFIE

Tack!! Roligt att det uppskattas!! =)


Åh plantagen! Jag skickade ut en massa blommor igår (det var på tiden) så nu är det alldeles tomt här på den gröna fronten, så tack! Nu påminde du mig om att det är dags att fylla på med lite blommor o blad! Perfekt till helgen också.. =)





Ikväll har jag sett på en bra film: Changeling med A. Jolie! =) Jeansleggingsen ovan har jag! Supersköna o jättefina! köp köp!

Anna Lindström

Tackar! =]





Den där Odd Molly tunikan var hur fin som helst. Vart finns den?!?! =]


Fin Blogg!!

Madde

Pressa på dej jeansleggingsarna, dom kommer att gå ut sej & hasa ner annars! Jag gjorde misstaget att köpa dom där i en strl som satt ok, men skulle ha tagit en mindre så dom inte hänger som en blöja bak emellanåt ;) Ha, får konstant dra upp dom! Kram

sara

Anna Lindström: Du kan hitta den på en netbutik eller kika på tradera! Sök på OddMolly! Kram




Kom ihåg mig?