Baconsås alá LCHF
Kl. 20:23 |
0 kommentarer
1 paket bacon
1 paket stekfläsk
2 burkar creme freiche 34% 2.5 dl
Färska champinjoner
Gurka
Lök
Vitlök, svartpeppar & sambal olék
Börja med att skär bacon & stekfläsk i bitar. Stek sedan i panna. Hacka lök & tillsätt sedan i pannan med köttet. Skär de färska champinjonerna i ganska stora bitar. När köttet & löken steks färdigt tillsätter du creme fraichen. Rör om. Peppra med vitlök & svartpeppar. Lägg i champinjonerna. Skär gurka i bitar & lägg i pannan. Till sist lägger du till sambal olék efter tycke. Låt det puttra en stund så smaken från bacon & fläsket hinner sugas in i såsen. Servera med kokt broccoli, eller varför inte gratinera broccoli med riven ost i ugn?
SMAKLIG MÅLTID!
Kommentarer