Äter du LCHF?


Kl. 23:17 |
Vi har sett på Ali G  som visats på kanal sex & nu är det dags att lägga sig i sängen & läsa boken. Egentligen är filmen inte slut än. Jag blir hemma i morgon också från jobbet, men på torsdag hoppas jag att vara tillbaka. Dagarna blir konstiga när man bara går hemma, de känns som bortkastade. Jag hoppas nu att magen håller sig iform.

Hoppas ni har haft en bra dag. Jo förresten, är det någon som äter LCHF som läser här inne? Det vore roligt att dela lite recept. Man blir så insyltad i det man "brukar" äta så man varierar sig alldeles för lite.

Godnatt & sovgott




Kommentarer
Spargrisens Mor

Hej! Nu hittade jag in hit, med nyckelord LCHF. Jag har också nyligen börjat intressera mig för lchf-kost. På min blogg hittar du några länkar till sidor som skriver bl. a. om LCHF, om lchf-recept mm. Jag kommer att titta in här då och då och blir det ofta så kanske jag kan få länka till din sida, om du tillåter.

Milla

Jag ska börja 2feb:) komme bli spännande.. hoppas bara de funkar för mig.. hur är dina resultat? & som sagt hur mkt protein & fett bör man få i sig under en dag?kram




Kom ihåg mig?