Datornär sönder!


Kl. 13:11 |
I går kraschade min dator. Så därav min frånvaro. Känns lite jobbigt eftersom där finns "allt". B.la min lista på bloggarna jag läser (oroa er inte, jag hittar snart tillbaka till er), bilder etc. Men det ordnar sig. Om någon dag ska vi åka & köpa en ny, nu får Jś gammeldator med Linux duga!

Igår blev jag & en arbetskamrat intervjuad av DagensMedicin ang nedskärningarna på Sundsvallssjukhus. Ska bli kul och se resultatet nästa vecka.

CIAO




Kommentarer
Emelie

hej sara! men gud, jag är ju ännu sämre på att kommentera :p. läser ju varje dag också! vad roligt med lägenhet, vart är den någonstans? blev det en trea?





det här med hur vi jobbar är lite olika. vi jobbar enligt pnv så vi har en samordnare varje vardags dag. men personal ute på golvet ska dagtid vara 4/4. kvällar är vi både 3/3 och 3/2 och vissa helgkvällar är vi bara 2/2. om jag inte missminner mig så har v i 20platser men kan ta 22. det är ju oftast ganska många isol.





vi ska ju också spara nu. förmodligen inte lika mycket som er då vi är 3.5 avd hos oss på huddinge och 2.5 på solna. men det är lite läskigt. dom säger ju knappt något om vad som kommer hända mer än att dom inte förlänger några vik.





hur mycket ska ni spara och har ni fått några klartecken på hur än?





hälsa Sundsvall så mycket och sköt om dig. kram!

Don Thomas

Datorer kan krascha om man spiller o'boy på tangentbordet har jag hört.




Kom ihåg mig?