Skönt med helg


Kl. 11:42 |
Vilket härligt väder det är ute. Vi har balkongdörren öppen, det var längesedan man kunde ha det. Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske en sväng på stan? Nu ska jag läsa lite bloggar & sedan fortsätta göra mig ordning :-)

Uppdatering: Måsta stänga igen balkongdörren efter en liten stund, vi fick främmande av sega tjuriga getingar. Jag är verkligen LIVRÄDD för getingar. Är jag ensam och det flyger in någon springer jag genast in i ett rum & stänger dörren. Samlar mod för att kanske efter 20 minuter bege mig ut på getingjakt. När jag bodde i Hudiksvall ensam i en lägenhet i Åvik fick jag besök av en geting, mormor fick komma & döda den åt mig! Den senaste kallabaliken var i stockholm när jag satt & ronda mina patienter med en läkare, det kom in en geting & jag började skrika & sprang genast ut ur rummet. Läkaren måst eju trott jag var galen? Då plötsligt försvann min "image" om att vara en cool sjuksköterska! Pinsamt




Kommentarer
Anna

Ja jag hoppas att jag klarar mig, har inte TID med sjuka nu :/ Men har historiens sämsta immunförsvar så det vore väl inte konstigt om jag fick i influensa eller nåt, jag menar, alla andra är ju sjuka nu..

Hihi, ett mejl är påväg! Men vadååå? Nu är jag inte med! :O

Anna

Jaha..åh tack..men gud, det behövs inte Sara! Det var inte så mycket besvär, hjälper dig gärna, det vet du :)

Linda

Också livrädd för dem!!!!




Kom ihåg mig?