MiviTotal Plus


Kl. 21:49 |
Idag köpte jag hem lite vitaminer som jag ska börja äta varje dag. MiviTotal har jag hört mycket gott om så den tänkte jag ge en chans. Den ska intas 2ggr/dag ca 30 ml till måltid. Har du provat den ?





"Ger ett brett spektrum av vitaminer, mineraler och aminosyror. Tillskottet stärker immunförsvaret och optimerar hälsan hos dem som tränar mycket eller slarvar med maten"

Ett tips om du funderar på att köpa denna produkt är att beställa från internet. På hälsokostbutik är den nästan dubbel så dyr!!!




Kommentarer
Sara Gunnstam

Hej Sara 2


Jo jag har precis provat den där. Den smakar verkligen råttgift! Sen är det som med alla sånna där produkter, man märker inte om dom gör skillnad. Men samtidigt vet man ju inte hur man hade mått om man INTE tog vitaminer. Svårt det där. Men mycket är nog psykologiskt.





hur har det gått med lägenheterna? Vi fick iallafall klartecken på den lägenheten vi har velat ha sååå länge. Så ny flyttar vi 1 mars.





KRAM Sara

Sara

Sara: Jaa, den smaka ju inte gott precis ;-) Det går sådär med lägenheterna, vi är i budgivning på en nu, vi lade ner en annan. Men vad roligt att ni fick lägenheten :) Inte visste jag att du läste min blogg :) Johan hälsar! KRAM KRAM

Sara Gunnstam

Hoppas ni får den här lägenheten nu då! Jag håller tummarna!


Hoppas vi ses snart igen KRAM




Kom ihåg mig?