Lyssna på kroppen


Kl. 16:48 |
Hej. Natten som har varit vill jag inte ens tänka på, den var förskräcklig! Minns att jag berättade för er att jag blev dålig efter första träningspasset efter mycket lång vila? Iaf så var jag med om samma sak inatt. Började toksvettas & hade så ont i hela kroppen. Efter att jag körde bänk i måndagshar jag haft grym träningsvärk, det känns som det är inflammation "mellan" lederna. Idag känns det mycket bättre iaf, kroppen kanske reagerade så tokigt i natt bara för att den ville ha ut "skiten"? Ärligt talat så vet jag inte. Men jobbigt är det iaf!

Idag är det medlemsdag på EGO vilket betyder att man får ta med en vän som tränar gratis. De har förkortat pass till 30 min så man kan prova på så många som mjöligt.Tyvärr så blir det ingen träning idag, jag måste lyssna på kroppen. J har precis stuckit ner för att köra rygg tror ja, själv så har jag förberett maten vi ska äta till middag. Pasta & köttfärsås, yummie.

Ni som är aktiva säljare på tradera, tjänar ni på att sälja eller förlorar ni? Vad brukar ni posta i ? Hur ska man frakturera jackor?




Kommentarer



Kom ihåg mig?