Inköpslista


Kl. 20:55 |
Godkväll bloggisar!
 
Minns ni denna lista jag skrev när vi väntade Tilde ? Nu börjar det bli dags att se över vad vi har och vad vi behöver skriva upp på inköpslistan. Det som känns skönt denna gång är att vi VET vad vi hade användning av med Tilde och det som var onödigt. Något jag måste skriva upp på listan är ett babynest. Jag skulle vilja ha ett vitt med gråa eller beiga prickar på. Eller varför inte en svagt, rutigt i grått eller beige? Tipsa mig gärna om vart jag kan köpa/beställa! De flesta dyra inköp har vi redan (säng, Tilde sover ju inte i spjälsäng längre & babyskydd) förutom vagnen då.  Vi har redan bestämt vad vi ska köpa för vagn och det blir en sånhär! Så är det någon här som är intresserad av en Bugaboo cam hojta till :-)
 
 
 
Bild: Google
 




Kommentarer
Emilie

Hej o följt dig sedan du väntade Tilde men brukar dock inte lämna så många avtryck. Grattis till bebis i magen :)

Tänkte bara, jag har en Bugaboo Donkey duo som jag tänkte sälja inom den närmsta tiden. Den är använd sedan mars iår. Dock inte All Black chassi. Men svarta sittdelar och svart liggdel, svarta suffletter :) Jag bor i Sundsvall så hör av dig om det skulle va intressant vettja :) Kram på dig

Madeleine S

Jag köpte mitt babynest på tradera. Folk syr ju dom själva numera, för endast 250 kr med frakt, jättefint var det :) Så jag är jätteöjd. Tror absolut att jag kommer att ha mycket användning av det. Både i soffa, i vagga och i säng :) Kram

Sofia

Har precis köpt ett nytt grått babynest original på blocket. Håll koll där, dom dyker upp titt som tätt. Många som syr egna har också annonser på blocket. Dom är fina men jag tycker dock det är svårt att veta hur kvalitén är på dessa? Vi har också köpt en Donkey. Beställdes från Pramworld som jag varmt kan rekommendera. Bra pris och snabb leverans (5 dagar!) Lycka till. Kram

Emilie

Ja vi har inte tänkte så långt ännu.. Kollade på blocket nu o de ligger ute där mellan 9.500-11.000. Så där omkring.. När är du beräknad ?

Svar: Vi har BF 22/4 så är halva tiden kvar :-) Men kan tänka mig att köpa ny vagn inom en snar framtid. Den fungerar ju fint även till ett barn :-)

Men prata med din sambo och hör av dig sen när du vet exakt pris. Vi har tänkt beställa en från pramworld så hamnar priset runt samma så är vi intresserad :-)
Sara´s Dagbok

Emilie

Tanken är att vi ska ha kvar vagnen över vintern så storasyster oxå kan åka om hon vill. Så om ni vill vänta tills efter vintern, typ mars ? Eller känns det som du vill ha tidigare ?:)

Eva

Vi köpte ett annat märke än just original-babynestet på barnens hus. Det kostade bara 799 kr, är ljusgrått och vi är supernöjda! Vår Lillfis sover som en stock i det, men sover inte alls nån annan stans (förutom på våra bröstkorgar).

Svar: Tack för tips :-)
Sara´s Dagbok

Jessica

Hej
Vi köpte vårt från babynest och det är superfint.
Orginalnestet. Lagom storlek och finns i flera olika enfärgade tyger.
babynest.se

Nikita

Va kul , ja skrev just om banynest för nån dag sen i min blogg :-)
Vagnen kommer du bli så nöjd med !

Svar: Det verkar ju så himla bra!

Längtar redan efter vagnen ;-) hihi
Sara´s Dagbok

Michelle - Med en bebis i magen

Vad skulle du vilja ha för vagnen? Bugaboo CAM alltså :)

Svar: Du har mejl :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?