Thursday diary


Kl. 08:36 |
God morgon fina ni! Ursäkta min frånvaro här i går men LSB låg nere och då blir det svårt att kika in här och uppdatera och svara på era kommentarer. Men nu fungerar det igen :-) Tänkte visa er mitt senaste fynd som jag gjorde hos Gina Tricot i veckan. En grå collage tröja som är lite "piffad". Passar perfekt till mina välanvända jeans, Dr Denim och Please. Eller hur ? Senast överförda25 Nu ska jag fortsätta packa här. Jag har inte berättat det för er men jag ska fara ner till Hudik nu i en eller två dagar. Vila, ut och äta god mat, sova och hjälpa bror att inreda hans nya lägenhet står på mitt schema. Jag har inte bestämt mig än om jag ska stanna till på fredag eller till på lördag. Jag får helt enkelt känna efter. Men hem på lördag måste jag i alla fall för då vankas det som vanligt supergod påskmiddag hos svärföräldrarna och det vill jag ju inte missa. Har ni något skoj planerat i påsk ?





Kommentarer
Gunilla

Snygg tröja!! Får se om jag hinner inom Gina på väg till dagis i em. Gillar när collage tröjorna är lite tunnare kvalité och när det är lite större ringning i halsen. Detaljerna i tyget är ju ytterligare ett plus :-)
Perfekt vardagströja!

Glad Påsk!
PS. Sliter också ut mina Dr Denim, dom är ju bara så sköna :-)

Sandra

Igår tog jag långledigt, så skönt :) ikväll blir det fest och utgång och imorgon kommer min familj från Sveg hit, vi ska gå på birsta och så några timmar :) kram

Gunilla

Hej igen! Kom äntligen iväg till Gina Tricot idag och fick tag i denna tröja, halva priset var det också :-) Då blir man ju glad. Tack för tipset!

Svar: Vad kul! Visst är den skön? :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?