Willwin Leatherette black


Kl. 19:41 |

Jag tror jag har hittat skötväskan jag letat efter... konstläder eller polyester, det är frågan :-)

Här hemma har vi paltkoma. Det blev takeaway middag från Cherrywoken ;-) Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sjunka ner i soffan till Sveriges mästerkock innan det är dags att åka mot jobbet och göra natt 2/3.

 





Kommentarer
Josefine

Den är supersmidig, Jessica här på Lifestyleblogs har en i konsläder och jag gillar den bäst så jag röstar på det.

Ha en fin natt på jobbet, så duktig du är. Hur länge "får" man jobba natt som gravid? Jag trodde det var regler mot det men kanske bara i Norge?

Kram Josefine

Svar: Jag har hört mycket gott om just den skötväskan, så det kommer bli en beställning :-) Dock tror min sambo att den i konstläder blir "het" på sommaren och vill helst ha polyester. Så vi får se vilken det blir, men konstläder är ju snyggast ;-) hihi

Bra fråga Josefine! Jag har valt att jobba natten nu sista tiden för att det är lugnare på jobbet. Sen har jag turen att "bara" jobba fram till v.32, sk. havandeskap. Detta pga vissa risker som finns inom mitt jobb. Men jag ska absolut fråga min bm när jag ska dit och se vad hon har att säga om det :-)

Kram kram
Sarasdiary

Hanna

Snygg väska!

Svar: Ja men visst är den :D
Sarasdiary

Emelie

Den där borde ni satsa på! Ser jätte fin ut! :-) Hoppas att ni får en bra natt. Kram på dig vännen!

Jenny - gravid i New York

Supersnygg! Hoppas du får en lugn natt! Kram

Den var rikitgt snygg!

Tildes dagbok

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag har den i polyester och den har inte varit bra. Vi har använt den i ca 8 mån så visst det är ju en tid, men den har blivit uppriven i sömmarna, trasig dragkedja och allmänt hängig.... är inte nöjd!! :-/ Köpte den visserligen för halva priset vid en konkursutförsäljning men jag hade hellre köpt en skiphop eller oioi om man får vara efterklok ;-)




Kom ihåg mig?