Barnmorskebesök v. 30 (29+3)


Kl. 09:26 |

Hej bloggisar.

 Nu har jag kommit hem från barnmorskan och denna gång blev det på vårdcentralen där vi bor. Väldigt bekvämt och smidigt måste jag säga så vi bokade in några tider här framöver. Vi pratade lite om sammandragningarna jag besväras av och lyssna på hjärtljuden och mätte magen. Min kurva hade planat ut något men ingenting att oroa sig över tyckte hon och jag är ju tvungen att lita på henne.  Hjärtat tickade på i 154 slag/min (dopplern fick sig en spark) och mitt SF-mått denna vecka var  26 cm, växt 4 cm sen sist.  Blodvärdet låg på 113 och P.glukos 4.6. Barnet låg med huvudet neråt.





Kommentarer
Linda

Jag tror det är en tjej i din mage ;)

Svar: Tror också på en liten tjej :-)
Sarasdiary

Jag tycker alltid att det är spännande att gå till BM. Min mage hade också gått ner sig lite men är fortfarande normal så inget att oroa sig över. Men alltid skönt att se att allt är OK. Vi väntar ju i princip samtidigt du och jag ;-). Jag har BF 24/4.

Svar: Barnmorskebesöken är ju höjdpunkten :-) Ne, jag tror inte heller det är något att oroa sig över. Den kanske växer ikapp sig till nästa gång :-)
Kram
Sarasdiary

Malin ☆

Alltid lika skönt att höra att allt är bra. Och visst ska du lite på henne gumman <3
Tack för krya på sig hälsningen :)

STOR KRAM!!!

Sara G

Jag låg också under kurvan sist, men det var ingen fara. Men ska bli spännande att se hur mycket den har växt imorgon. Känner mig större, så hoppas att jag ökat lite extra..

Svar: Jag tror heller det inte är någon fara men man vill ju att det ska vara perfekt varenda gång ;-) Och blir hon orolig så får man ju göra ett tillväxtultraljud.
Kram kram
Sarasdiary

Stephanie

Visst är det mysigt att lyssna på hjärtljuden!

Svar: Jättemysigt :-)
Sarasdiary

Nikita

Ja låg under kurvan från början till slut både
Denna gång å med albin :-) men så länge dem följer son egen kurva bra så är de ju ingen fara!

Var glad om du slipper få en jätte baby ;)

Svar: Ja det är väl så jag får tänka :-)
Sarasdiary

elin ♥

Det travar på undan nu! 10 veckor kvar bra! spännande:):)

Svar: Helt galet :-)

Kram kram
Sarasdiary

Kommer ihåg våra BM besök, det var så mysigt att få lyssna på bebisens hjärta och höra att allt var bra :D Förutom sista gången när hon låg med rumpan först men det gick ju bra det också även om det blev 5 veckor tidigare än beräknat :D




Kom ihåg mig?