Overall elleråkpåse ?


Kl. 07:34 |

En tjock overall eller en åkpåse t.ex Voksipåse med en tunnare fleeceoverall? Det är frågan som jag ställer mig just nu. Jag är rädd för att mycket kommer vara slut när jag har bestämt mig! ;-)

 

Supersöt overall från Mini Rodini. Finns att klicka hem hos babyshop!

Här är en åkpåse som kan förvandlas till en overall, Mini Rodini.  Hur bra är inte det ? Även den finns hos babyshop!

Hur tänker ni ? 

 




Kommentarer
Madeleine

Vi hade både overall och åkpåse, har haft det ända sedan hon var minimini. Ibland kanske du vill ha henne uppe ur vagnen även om vintern och då är det ju super att slippa ta åkpåse i och ur och hela tiden ha henne inlindad i den, i vinter kryper hon kanske också och lär vara mer nyfiken på värden, lilltjejen som börjar bli så stor <3 :D

Kramar

Svar: Det blir nog både här också :-) Jag tror våran lilla tjej kommer vilja krypa i vinter ;-) så det är nog bäst med både :-)
Huuua! Nu kan man väl få stoppa tiden lite ? ;-)

KRAMIS <3
Madeleine

Oslo på svenska

Här är det kallt så vi har Voksi påse och sedan lager på lager. Åkpåse som är förlängbar räcker länge så där är det värt att lägga mer pengar än på overall tycker jag!

Vi hade en åkpåse som man lätt knäppte om till overall förra vintern. Tyckte det var smidigast då hon var så liten då och inte skulle springa runt. Men denna vintern blir det overall då hon börjar på dagis och har lärt sig gå :)

Rebecca

Sitter och funderar på detta jag med. Har en pojk som är i samma ålder som Tilde. Men tror att jag kommer köra på ullunderställ och en windfleeceoverall. Filt/åkpåse de dagar de kommer vara riktigt kallt, bor lite längre ner i landet så har förmodligen inte samma vinter som du kommer ha. Spanar lite halvt på begagnade overaller på tradera/blocket om jag nu kommer ändra mig inom kort :-)

Svar: Ja det blir nog både och här :-)
Sarasdiary

Andrea Nilsson

Hej. Vi bor i Umeå. Och vi har också en bugaboo till våran dotter.. Vi kommer att köra en voksipåse med en tunnare overall typ fleece:)

Svar: Det blir nog bra! Dock fick jag höra att voksipåsen är lite lång för buggan och hänger liksom utanför ?
Sarasdiary

Nikita

En fleece overall å en vanlig åkpåse räcker eller en fäll å en tjockare filt .
Kör du på voksipåse behöver du ju inte mer än de vanliga kläderna på , men nackdelen blir då om man tex behöver lyfta upp barnet ute när de är kallt .
Den rosa overallen var Superfin !!

Svar: Ja visst är den :-) Så fin rosa färg!
Sarasdiary

Jessi

Vi har kört både overall och åkpåse. Förstår inte hur man klarar sig utan en overall. Barnet sitter ju inte hela tiden i vagnen. Om man är ute i en slalombacke,på fjället, i en lekpark eller liknande är ju overall ett måste. Man vill ju kunna ha sin lilla i knät eller liknande utan en stor åkpåse runt hela tiden.
Lite tankar bara :)

Svar: Mycket bra tankar :-)

Jag tror det får bli både en åkpåse och en overall :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?