Hoppas ni har en fin sommar


Kl. 20:30 |
Hej Vänner!
 
Är ni kvar här inne ? Det sista halvåret har varit så himla intensivt med plugg 100 % och tvåbarnsmamma 100% att allt annat roligt harjag fått prioriteratbort. En sak är bloggen. Men nu kände jag ett litet sug av att kika in här och säga hej till er :-) Hoppas ni har en fin sommar med mycket skoj, sol och bad. Jag har semester nu men har faktiskt jobbat fyra veckor innan jag gick på semester :-) 
 
 
 
Är du sugen på en ny kokbok ? Löp och köp Leila Lindsholms senaste!
 
 
 
Den senaste inredningsshoppingen kommer från Svenskt tenn. Brickan och grytvante och grytlapp. Den svarta "lådan" kommer faktiskt från Dollarstore. Ett tips från instagram ;-)
 

Det känns helt otroligt att första terminen på skolan är överstökad. Att jag klarade det, trots så lite plugg. Vi har läst fyra kurser. Första kursen fick jag G på och de tre sista fick jag VG på. Att jag lyckades få så fina betyg är för mig en gåta, då pluggtiden jag fått har max varit tre timmar om dagen. Men nu är första terminen gjord och jag ser fram emot den andra som börjar den 31 Augusti. Det ska bli så "skönt" att bara fokusera på skolan eftersom både William och Tilde kommer vara på dagis då. Ingen stress och pusslandes med barnvakter, så himla skönt.
 
Annars då ? Ja, renoveringen fortsätter här hemma. Vi har dränerat baksidan av huset och den ena kortsidan så nu håller Johan på att bygga upp en ny altan. Det kommer bli så bra när den är färdig och den blir så stor. 70 Kvm! Massa yta för barnen att leka och busa på. 
 
Ja det var väl en liten update från mig! Nu ska jag ta och fundera lite över bloggen om vad som ska bli med den. Det känns som jag behöver en förändring, en ny start kanske ? Dock känns det konstigt att lämna den här  platsen. Jaja, vi får se :-) 
 
STOR KRAM!
 




Kommentarer
Nancy

Hej!
Jag har sett i din blogg har två Treasure bracelets från Odd Molly. Vill så gärna köpa, särskilt det i nyansen porcelain, av dig! Har du fler O M armband? Mvh Nancy

Svar: Hej :)

Jag har tyvärr inga armband :)
Sara´s Dagbok

Sandra

Jag kikar fortfarande in :) Snygga detaljer i köket!!

Svar: Vad roligt Sandra :)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?