Tjuvkik i hallen


Kl. 22:29 |

Här får ni en liten glimt i hallen och på det nya räcket som Johan gjort själv :) I morgon blir det nog färdigt. Sen återstår "bara" väggarna, golvet och taket...

När jag tar bilden står jag i Tildes rum. Till vänster är ytterdörren. Där det nya räcket sitter var det en vägg och där det är tapetserat en toalett.




Kommentarer
Ninni - Vimsiga mamman

Ser fint ut :))

Svar: Tack :) Hoppas på bra slutresultat också :)
Sara´s Dagbok

erikasblogg.se

Wow vad snyggt!! Måste visa min man detta för vi ska göra ett nytt trappräcke till övervåningen och detta var stilrent! Han är ju också snickare (för det är väl din J med?) så då kan man ju välja design lite själv, hihi. Kram på dig sötis!

Svar: Tack :) Vi är jättenöjda! J är inte snickare ;-) Han fixade det ändå :) hihi

Ha det fint! Kram kram
Sara´s Dagbok

Karin

Åh vi ska också göra om vår trapp, var inne på att bara måla den gamla men dethär var ju superfint! hur har han gjort? :)

Svar: Hej Karin :-)
Vad roligt! Jag vet inte hur alla moment har gått till men han har köpt "stolparna" på IKEA och trävirket på Bauhause. Jag kan fråga han om han vill göra ett inlägg och beskriva :-) Vi var först till BEIJER och gjorde en beställning på ett färdigt, men när vi tänkte vidare på det så var det ju ruskigt dyrt alltså! Så han kollade runt på internet och kom på den här idé´n :-)
Sara´s Dagbok

Karin

Vi har tänkt lite samma lika som er, de färdiga alternativ som finns kostar skjortan. Vår trapp ser man från både vardagsrum och kök så det vore mkt trevligare om den var lite finare och inte originalfurun från 70-talet.. Har han tid och lust skulle jag verkligen bli superglad om han ville skriva rader om hur han gjort och vad han köpt! :D

Svar: Jag har bett han göra ett blogginlägg 😃
Sara´s Dagbok

Karin

Tack så mycket!! :D




Kom ihåg mig?