De godaste pannkakorna


Kl. 10:39 |
 
Jag har precis ätit de godaste pannkakorna till frukost som jag någonsin smakat! Ja, ni läste rätt. Här kommer receptet för den som vill göra egna. Receptet kommer från 56kg.se De blev alldeles frasiga, precis som jag vill ha mina pannkakor.
 
För två portioner:
 
Vispa i hop 2 ägg, 1 dl mjölk, 1 dl grädde, 1 1/2 tsk fiberhusk, 1/2 dl mandelmjöl, 2 krm salt. Låt stå i några minuter.  Stek sedan i smör. Servera med valfritt tillbehöver. Jag gjorde blåbärsgrädde. 
 
BON APPETITE!




Kommentarer
Småstadsfrun

Tack för receptet! Pannkakor är bland det bästa jag vet och äter det ofta, fast aldrig med vetemjöl. Sist blev det en blandning på bovetemjöl och majsmjöl. Men ska testa mandelmjöl med, använder det ofta!

Svar: Vad roligt :) Hoppas du gillar dem :)
Sara´s Dagbok

Lina

Mmm va gott och va sugen man blir! Bra att hitta recept utan vetemjöl, det här ska jag testa :)

Emilie

Hej!

Jag heter Emilie och jag läste din blogg och jag tycker verkligen om dina recept! Jag jobbar för en sajt som heter myTaste.se och det vore väldigt roligt om du ville lägga till din blogg hos oss!

www.mytaste.se är en sökmotor som samlar recept från matbloggare. Vi har redan över 3000 aktiva bloggar och om du väljer att lägga till din blogg hos oss kommer du att dra nytta av den trafik vi kommer att skicka till dig.

Lägg till din widget och hamna på matbloggstoppen!

För att lägga till din blogg klickar du på http://www.mytaste.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Om du har några frågor, maila mig gärna på [email protected].

Med vänlig hälsning,
Emilie
myTaste.se

Hanna Karlsson

De låter riktigt goda! :-)




Kom ihåg mig?