Nitleon sweat jeans


Kl. 09:23 |
 
Jag var in på nameit för någon dag sedan på birsta och såg dessa jeans. Visst är de snygga ? (Tycker inte bilden gör byxorna rättvis då det är mycket snyggare IRL). De finns i storlek 56-74. De var riktigt mjuka! Nästa gång jag går in dit får de nog följa med ut ur butiken :-)
 

Tilde är på dagis & William ligger i sin säng och sover. Jag passar på att ta en kopp kaffe och blogga lite. När William vaknar ska vi packa in oss i bilen och beta av lite på att göra listan. Vi ska börja med ett stopp hos Polisen för att förnya mitt körkort. Helt galet att jag haft det i 10 år nu.
 
Vad gör ni i dag?




Kommentarer
Sofia

Supersnygga och säkert bekväma☺️ Tycker inte att jag hinner med något annan på dagarna än att lämna på fsk, plocka, städa, fixa lunch, x-antal koppar kaffe, roa liten och vips är det dags att hämta på fsk igen😅

Svar: Exakt så ser mina dagar ut också! Men i dag måsta jag iväg och ta nytt kort till körkortet. Och gissa vad? Jag glömde plånboken hemma så var tvungen att åka hem igen. I spöregn . Sen vips var klockan 14.00 :-) hahaha!
Sara´s Dagbok

Sofia

Haha, nej vad jobbigt! Nä, dom där 15-timmarna i veckan är guld värda för både stor och liten. Var lite kämpigt när fsk ändrade 9-14 till 8-11 (varje dag) i maj. Då hann man verkligen ingenting😂 Nu är allt som vanligt igen, tur!

Svar: Ja fy så kämpigt det var. Nu är det skönt att det är som vanligt igen :-) vardagen är inte så dum ändå :-D
Sara´s Dagbok

Mia

Tror inte att det är polisen du ska till om du ska förnya körkortet. Är det inte transportsystemen och får man inte ett meddelande när det är dags.

Svar: Fixade det i går :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?