Ombyggnation påbörjad


Kl. 12:55 |

Det är svårt att ta bra bilder men jag ska försöka förklara :) Där jag står och tar bilden är ytterdörren. Vi ska ta bort toalett och handfat. Ta bort en bit av väggen (där handfatet sitter) så att det öppnas upp. Det kommer bli så stor skillnad och nu kommer vi både få plats med vagn och sittplatser. Vilket vi saknar eftersom hallen är så smal. Och vagnen vill jag förvara inomhus, i hallen.


Medan Johan är i full gång att riva så har jag redan börjat funderat hur vi ska inreda ;-) typisk tjejer kanske?





Kommentarer
Småstadsfrun

Oj det var längesedan jag såg en sådan toastol, hur kul som helst ju!
haha javisst är det så, att vi tjejer inreder innan det ens har börjat. I mitt huvud har jag tex redan byggt (eller inte jag, snickarna) och inrett vårt nästa hus. Urkorkat egentligen.

Svar: Ja det är en riktigt gammal toalettstol. Toaletten har varit ur bruk i många år. Så onödigt att ha ett utrymme som inte används :) Vad spännande med hus! Ska ni bygga nytt? Det är min dröm! 😃
Sara´s Dagbok

erikasblogg.se

Spännande! Hade med velat ha en speciell plats för vagnen i hallen. Nu ställer vi vår under trappen och det innebär en massa smuts rån den på golvet. Man skulle ha ett litet värmeförråd precis utanför ytterdörren, hihi.

Cherie | Börja Spring

Åh vad roligt att renovera :) Nackdelen med att bo i en hyreslägenhet ;) Men jag funderar på att hitta någon snygg tapet och slänga upp som fondvägg i våra två sovrum för att göra något iaf :D




Kom ihåg mig?