Vi flyttar ner


Kl. 23:01 |
God kväll bloggisar!
 
Nu har jag och William installerat oss nere i gillestugan. Här är det svalt och skönt. I går sov vi här nere för första gången och han sov så himla bra. Jag tror vi får installera oss här nere om sommarna ? Det är galet vamt på övervåningen. Vi har inte renoverat något här nere men på nedervåningen finns det ett sovrum, tvättstuga med toalett och dusch och två stycken kallföråd samt stor yta för gemenskap. Tanken är att Johan ska få sig en "mancave" här nere och att vi ska ha ett gästrum. Men ingenting ska fixas till förrän vi är helt färdig med övervåningen. Men vi kanske får börja tänka om ? 
 
 
Just det, i går fyllde jag år och jag blev riktigt riktigt bortskämd. Så himla fina presenter att det inte är klokt. Ett år äldre alltså, två år kvar till det magiska 30. Jag minns mina föräldrars 30 års dag, Kan jag ha varit 11 eller tolv år då ? 
 
 
Kikar ni noga ser ni en skymt av bloggerskan i egen hög person också på bild, vilket inte sker så ofta nu för tiden ;-) hihi
 
KRAM OCH GODNATT!




Kommentarer
Hanna Karlsson

Skönt att ha ett ställe ändå där det är svalare.

Svar: Ja verkligen :-) Så himla skönt!!
Sara´s Dagbok

Carolina

Vi har det också galet varmt i vårt hus, men i källaren är det så skönt så.. Dock har vi inte heller gjort iordning där. Men vi har ett stort rum som vi tänkt ha som allrum/gästrum.

Svar: Vi tackar för källaren :-)
Sara´s Dagbok

Anonym

Så skönt med svalt, jag kör korsdrag i hela huset men ändå är det en bastu

Svar: Ja det gör vi också, men det hjälper ingenting.
Sara´s Dagbok

Anna

Vi bor också på övervåningen i vårt hus och jag önskar SÅ att vi hade en källare/gillestuga. Ettåringen mår inte alls bra i värmen och inte vi andra heller för den delen, det är inte lätt att sova när det är så hett.
Men jag måste få fråga:)? Har du väldigt unga föräldrar? Med tanke på att du var 11-12 år när de fyllde 30?




Kom ihåg mig?