På måndag


Kl. 22:57 |

Nya träningskläder peppar mig och gör det lite roligare. Första gången jag handlar träningskläder från H&M. Sport bh'n är jätteskön!

Träffen med Malin gick bra i dag. På måndag går startskottet! Nu är det lite saker som ska hinna fixas innan dess bl.a planera kommande veckans lunch och mellanmål och handla lite redskap! :-)

Det kommer bli som sagt hemmaträning och det är lite nytt för mig. Jag är ju egentligen en gymtjej. Men nu ser vardagen ut som den gör och jag får utgå från den och göra det bästa. Framöver kanske jag skaffar ett gymkort igen. 










Kommentarer
erikasblogg.se

Nu var det längesen jag var här inne och får allt läsa ikapp lite :) Roligt att du ska träna med Malin! Jag har haft henne som pto och hon ger ju otroligt mycket energi och pepp. Tummen upp för henne! Och för dig som ska börja träna igen efter bebis :) Fina kläder! Jag tycker HM har bra träningskläder till bra priser. Och det är ju som du säger, man blir lite extra pepp av nya träningsplagg, hihi. Kram!

Svar: Vad roligt :-) Jag är riktigt laddad för starten i morgon, har bunkrat upp kylen nu med lite nyttigheter och varit och köpt hantlar! :-D Jag är riktigt nöjd med kläderna från H&M så därifrån kommer jag köpa fler träningsläger :-D
Sara´s Dagbok

Jenny

Håller med om att snygga träningskläder gör det roligare :)

Anneli *Barntipsbloggen*

Tycker H&M har ganska mkt bra vad gäller just träningskläder, köpt träningstights därifrån som e toppen!:)




Kom ihåg mig?