Nytt till vagnen


Kl. 00:34 |

Vi har blivit med ny sufflett till vagnen. Ni vet bugaboos nya som går att fälla ut? Det blev en svart sån till William och två nya myggnät. Jag är jättenöjd. Kul att variera mellan den och offwhite och jag gillar att näten sitter som ett smäck.

Hoppas ni haft en härlig fredagkväll. Vi har spenderat våran hos grannarna där vi blev bjuden på supergod middag. Alltså vi har världens bästa grannar <3

Godnatt!





Kommentarer
Ninni

Åh va skönt! Minns att Elias myggnät låg som trasor över hans vagn, precis som om man kastat upp ett tygstycke bara.

Svar: Hihi. Fast egentligen kanske det inte spelar någon roll. Huvudsaken det inte kommer in några insekter. Men att det sitter snyggt är ju liksom pricken över i:et :-)
Sara´s Dagbok

Sofia

Visst är suffletten bra! Har två ljusblå till pojkarna och jag älskar dom💙

Svar: Vi är jättenöjda! Tror Tilde också måste få en :-)

Kram!
Sara´s Dagbok

Carina

Hej! Har en liten fråga till dig ang barnen.. Va det meningen att ni ville ha barnen så tätt? Hann du börja med nåt prementivmedel efter Tilde?

Jag fick själv en son för 15 mån sedan o är inne på om vi ska försöka med ett syskon nu eller om det blir för tidigt. Vad kände du? Jag hade nog mer tänkt mig försöka nästa sommar medans min sambo tycker att vi kan köra på nu när vi är i det.

Mvh Carina

Svar: Hej Carina :-)

Jag började aldrig med något preventivmedel. Fick utskrivet på recept men började aldrig. Jag tyckte det var SÅ skönt att inte stoppa i mig massa tabletter.

Nu ska jag vara ärlig, det är riktigt tufft att ha två barn så tätt. Men man fixar det om man hjälps åt. Jag tror Tilde o William får riktigt skoj ihop om något år. Sedan har vi verkligen haft tur med två snälla bebisar, inge kolik och ganska så nöjda :-) vi resonerar också som så att lika bra att köra på nu när vi är vana lite sömn och blöjbyten. Annars blir det till att börja om på nytt.

Hoppas ni kommer överens om hur ni ska göra :-)

Kram!
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?