Supergröt


Kl. 13:24 |
Det är dags för mig att börja äta lite bättre mat till frukost och i dag testade jag Supergröten från Pauluns! Jag köpte den med blåbär och hallonsmak och den fick absolut godkänt. Jag skivade även över lite päron och en skvätt mjölk. Det har blivit alldeles för mycket mackor om jag säger så. Inte bra. Men vad gör man när man inte kan äta något annat ? Nu ska jag försöka varva denna gröt med goda smoothies och ägg.
 
 
 
Vad äter du till frukost ?
 




Kommentarer
Lina

Det är inte alltid lätt det där med maten. Jag vill helst bara ha pasta till middag. Inte så bra att äta varje dag kanske. Ris har jag jättesvårt för :-/ Till frukost äter jag alltid smoothie med hallon eller jordgubb. har kvarg, fil, mjölk och vaniljpulver i också. Jättegott tycker jag. Brukar göra så pass mycket så det räcker till mellanmål också. Äter även surdegsknäcke med ost och liiite marmelad på och till det en kopp grönt citruste. Bästa frukosten tycker jag. Mjukt bröd försöker jag hålla mig till på helgerna, men gott är det :-)

Svar: Mmmm, pasta är jag också tokig i, hihi :-) Perfekt att göra lite extra så det finns mellis, så gott !

Surdegsknäcke är en favorit här hemma också :-) mums mums mums!
Sara´s Dagbok

Cherie | Börja Spring

Jag har kommit in i en fil med müsli period nu med skivad banan och kanel :) Men den där gröten blev jag sugen på att testa :)

Svar: Åååå det åt jag alltid förut! :-) bästa kombon :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?