I dag är vi ledig!


Kl. 10:06 |
Hej bloggisar!
 
Gissa om jag blev förvånad i går när det damp ner massvis med kommentarer ang grönkålschips! :-) Så kul att blogg.se uppmärksammade inlägget. Berätta gärna vad ni tyckte om det efter ni har provat det hemma, det är verkligen superenkelt, gott och framför allt ett nyttigare alternativ till snacks. 
 
I dag har jag en ledig dag tillsammans med Tilde och det var väl tur. I går fick hon en gräslig hosta och det bara väste i bröstet på henne. Tror även hade lite feber. I dag är hon en pigg tjej men det hörs i bröstet att hon inte är helt hundra. Förhoppningsvis blir hon bättre till i morgon då det är dagis dags igen. Tänk att det bara behövdes två dagar på dagis så hoppade bassilurerna över henne. Typiskt!
 
 
Ute faller snön och fåglarna äter för fullt. Det är så mysigt med fåglarna här utanför :-) Domherrar, talgoxar och gråsparvar får vi mest besök av.
 




Kommentarer

Måste testa de där chipsen alltså, alla pratar ju om dem men jag är som vanligt sist ut, hihi :)

Hoppas Tilde fortsätter vara pigg nu <3
Saknar er!

Puss!

Anna Ö

Javisst är det typiskt att de ska bli sjuka direkt de är tillbaka på dagge efter en längre ledighet? Här har det vabbats hela veckan pga nån konstig verson av magsjuka, som jag trodde berodde på tandsprickning från början. Hoppas tösabiten kryar på sig. Nu får bebisen i rätt tid, då alla värsta bacillhärdar är över för säsongen ;-) kramar på er <3

erikasblogg.se

Jag gjorde chipsen nu ikväll efter tips från din blogg :) Så goda!! Nästa gång kryddar jag de nog med smaksatt salt. Man kan ju verkligen variera de i all oändlighet. Länkade förresten hit från mig så fler hittar receptet :) KRAM!

Svar: Åååå vad kul att du gillade!
Jag har sett flera stycken som smaksatt med andra kryddor så det är ju bara fantasin som sätter gränserna :-)

Vad gullig du är :-) Ha en fin kväll! Kram
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?