Vill ut och åka bil!


Kl. 15:48 |
 
Här har ni en tjej som vill ut och åka bil! Hon klädde på sig jackan, öppnade dörren och gick ut. Om hon är lite piggare i morgon får vi nog ta en biltur ;-)
 
Snorig, täppt i näsan, hosta och en tand på väg. Om det ändå kunde räcka med en sak ? I dag har det varit pyjamas hela dagen och sovning ute i vagnen i 2,5 timmar (bästa medicinen för täppt och snorig näsa). Nu pågår soffmys (Emil i Lönneberga) innan det är dags för lite middag och sedan ska jag passa på att ta en promenad.Det var länge sedan jag lyssnade på en podcast avsnitt med Hanna och Amanda, kanske skulle passa på med ett avsnitt ?
 
Lyssnar ni på podcast ? 
 




Kommentarer
Lina

Hej! Hoppas hon är piggare idag och att du klarar dig!

Byxorna från Asos som jag skrev om i min blogg var jättebra. Så mjuka och sköna. Känns nästan som pyjamasbyxor och det är väldigt uppskattat just nu. De var lite tunna i tyget, men tänker att de kommer passa bra i vår då bebisen har kommit och jag inte kommer i mina riktiga kläder. Köpte ett par jättehärliga byxor på HM för några dagar sedan också. Typ haremsbyxor som sitter så löst och skönt och är bra mycket snyggare än mjukbyxor...

Malin S

Hon är ju så söt så det är galet!!




Kom ihåg mig?