Ny människa för en dag


Kl. 11:41 |
Hej vänner! Det blev en bloggfri helg men nu är jag tillbaka igen. Vet ni vad ? I fredags checkade Johan in oss på södraberget. Vi har sovit, ätit tre rätter (utan telefonen i närheten), sovit ännu mer, god frukost, Spa och jag fick även en 50 minuters behandling. Jag valde blivande mamma där jag blev helskrubbad och insmord med en skön olja och kräm. Avslutningsvis fick ansiktet sig en rengöring. Detta dygn gav mig sån energi att jag var tvungen att nypa mig i armen. Inte en gäsp bjöd jag mina nära på under lördagen. Tack älskling precis vad jag behövde!
 
Men nu är vi tillbaka till vardagen igen och allt känns som vanligt igen. Jag har skojat lite med Johan och sagt att jag checkar in på spa till bebisen kommer, det är väl ok ? ;-) haha Förhoppningsvis är sista arbetsveckan här nu, tisdag och onsdag natt. Jag har dock inte fått besked från FK än, men jag ringde förra veckan och de hade fått alla papper de behövde så det måste ju bara dimpa ner i brevlådan i dag eller i morgon ? Tilde är frisk som en nötkärna och det var en glad tjej jag lämnade på dagis i morse 
 
Alldeles strax ska jag bege mig in mot stan. Ska göra lite ärenden och passa på att luncha med M a l i n och det ser jag verkligen framemot. Tydligen har hon massa saker att berätta så jag kan knappt bärga mig ;-) hihi 
 
Jag måste kika om denna goding finns inne hos H&M. Vida tröjor är ju perfekt efter förlossning och med ett amningslinne under är det perfekta amningsplagget!
 




Kommentarer
Annie

hej!

Har du någon mail man kan nå dig på? /Annie

Svar: Hej Annie.
Till vänster här på bloggen finns min mejl :-)
Du får den här också; [email protected]
Sara´s Dagbok

Lina

Åhh så härligt det låter. Södra berget är ju så mysigt och god mat har de också. Vi har pratat om att åka dit en helg innan lillebror kommer, men vi får se om det hinns med. Veckorna rullar ju på.

Håller tummarna för att du ska få graviditetespenningen beviljad. När sökte du? Jag har inte heller hört något, men det kan ju ta upp till fyra veckor står det på FK´s hemsida.

Svar: Ja veckorna rullar verkligen på! Håller tummarna att ni hinner :-)

Ja nu är det nog 5 veckor sedan jag skickade in. Förhoppningsvis kommer brevet i morgon, annars får jag ringa igen. Kanske kommit bort i posten?
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?