Helgen är över


Kl. 19:34 |

Nu är helgen snart över och det är dags för jobb igen. Nu har jag två nätter framför mig innan ledighet igen. Helt galet att det bara är fem nätter kvar.

Vi har haft en bra helg. Trappen är så gott som färdig och jag ska visa er med bilder när det är lite bättre ljus. I går fick jag håret klippt av Elin och sedan hade vi middagsgäster och såg på mello!






Kommentarer
Carina

Skönt med helg!! Är så imponerad över att du orkar jobba så oregelbundna tider med en liten hemma o en i magen!
Kommer ihåg hur imponerad jag va utav dig när du jobbade så när du väntade din dotter men då kunde du ju vila hur mkt du ville, det går ju inte göra det på samma sätt nu. Eller får man en helt annan kraft när man väntar nr 2?

Tycker ifs att det är bra att ni finns som vill jobba så!

Jag jobbade två skift på en fabrik under en period på två år men min kropp gick in i nåt slags viloläge vid 22 o då förstod jag att det var inte detta jag skulle syssla med i mitt liv.

Kram

Svar: Hej Carina och tack för din kommentar! <3
Ska jag vara riktigt ärlig så är det riktigt tungt och jobbigt. Men jag är glad över att jag jobbar nätterna nu för då får jag sova i fred om dagarna. Dessutom får Tilde också gå på dagis dagen då jag ska ut och jobba första natten så jag får chans till vila. Men när damen kommer hem från dagis så är det full rulle och det går ju inte att bara gå i från. Man vill ju vara med henne så mycket som möjligt. En annan kraft kanske man får, eller man har ju inget val. Man får anpassa sig och det blir en hel del mys i soffan faktiskt.

Vad klok du är som lyssnade på kroppen. Det borde flera göra! <3

Kram!!!
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?